Καθαρισμός Σαλονιών, Μοκετών & Στρωμάτων

Βιολογικοί καθαρισμοί σαλονιών, μοκετών και στρωμάτων με τεχνικές από την Σουηδία.
Γρήγορο βιολογικό στέγνωμα.
Οικολογικά πιστοποιημένα υλικά από την Αγγλία.
Συνέπεια στο χρόνο που επιθυμείτε.
30 χρόνια εμπειρίας.
Απαλλαγείτε από επίμονους λεκέδες (κρασί, καφές κ.λ.π)
Ακάρεα, σκόνη, τρίχες & δυσοσμία.
Αντιμικροβιακή & αποσμητική δράση.

Παρατείνει τη διάρκεια ζωής των επίπλων σας

Όπως με κάθε αντικείμενο στο οποίο επενδύετε, όσο περισσότερη φροντίδα του δίνετε, τόσο περισσότερο θα διαρκέσει. Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί για τα έπιπλά σας, τα οποία μπορεί να είναι ακριβά στην αντικατάστασή τους. Όσο περισσότερο μένουν οι ρύποι στα έπιπλά σας, τόσο πιο δύσκολο μπορεί να είναι να τους αφαιρέσετε και τόσο πιο πιθανό είναι να σπάσουν τις ίνες των επίπλων. Ο τακτικός καθαρισμός της ταπετσαρίας μπορεί να τις κρατήσει υπέροχες για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και να αποτρέψει τους λεκέδες και τις ζημιές να καταστρέψουν την εμφάνιση. Με έναν επαγγελματία που χειρίζεται την εργασία, μπορείτε επίσης να διασφαλίσετε ότι προστίθενται προστατευτικά για να παρατείνουν ακόμη περισσότερο την κατάσταση.

Ελαχιστοποιεί τις οσμές στο σπίτι σας

Οι ταπετσαρίες μπορούν να απορροφήσουν μυρωδιές με την πάροδο του χρόνου που μπορεί να αφήσουν τα έπιπλά σας να εκπέμπουν δυσάρεστες οσμές. Δεν είναι μόνο τα κατοικίδια που προκαλούν αυτό το πρόβλημα – ο καπνός του τσιγάρου, το μαγείρεμα και άλλες μυρωδιές μπορεί να παγιδευτούν στις ίνες της ταπετσαρίας. Πολλά προϊόντα οικιακής χρήσης απλώς καλύπτουν αυτές τις μυρωδιές με άρωμα. Αλλά οι μυρωδιές θα επιστρέψουν λίγο μετά, αφήνοντας το θέμα άλυτο. Ο επαγγελματικός καθαρισμός ταπετσαριών τις αφαιρεί εντελώς από το ύφασμα, αφήνοντας το αντικείμενο και το σπίτι σας να μυρίζουν πολύ πιο φρέσκα για πολύ περισσότερο χρόνο.

Πιο φρέσκος αέρας

Εάν εσείς ή ένα μέλος της οικογένειάς σας υποφέρετε από αλλεργίες, τα έπιπλά σας μπορεί να αποτελέσουν έναυσμα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η σκόνη και άλλα αλλεργιογόνα μπορεί να παγιδευτούν στις ίνες, οι οποίες στη συνέχεια ωθούνται πίσω στον αέρα όταν τα έπιπλα κάθονται ή μετακινούνται. Και αν έχετε κατοικίδια, αυτό μπορεί να είναι ένα ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα, με τρίχες και τρίχωμα να κολλάνε ανάμεσα στις ίνες.

Ένας επαγγελματίας καθαριστής θα χρησιμοποιήσει εργαλεία και προϊόντα καθαρισμού που μπορούν να φτάσουν βαθύτερα στο ύφασμα για να αφαιρέσει αυτούς τους ρύπους, μαζί με τη βρωμιά και τη βρωμιά, για να διατηρήσει τον αέρα καθαρότερο και να ελαχιστοποιήσει μια επίθεση αλλεργίας. Αυτό είναι ιδιαίτερα ευεργετικό τους θερμότερους μήνες, όταν οι αλλεργίες μπορεί να είναι πρόβλημα για τόσους πολλούς ανθρώπους.

Λιγότερες ζημιές στα έπιπλά σας

Τα καθαριστικά που μπορείτε να αγοράσετε στο σούπερ μάρκετ μπορεί να είναι πολύ σκληρά για ορισμένα υφάσματα και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερη ζημιά εάν δεν χρησιμοποιηθούν σωστά. Έτσι, όταν έχετε να κάνετε με ακριβά αντικείμενα όπως καναπέδες, είναι σημαντικό να προσεγγίζετε με προσοχή, ώστε να μην προκαλέσετε προβλήματα. Οι επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού ταπετσαριών διασφαλίζουν ότι η εργασία θα εκτελεστεί σωστά, καθώς οι υπάλληλοι καθαρισμού θα έχουν την απαραίτητη τεχνογνωσία και γνώση για να χρησιμοποιούν τα κατάλληλα προϊόντα για να καθαρίσουν σχολαστικά χωρίς να προκληθούν περαιτέρω ζημιές.
Πλύση και απορρόφηση σε καναπέ/στρώμα/χαλί
Συνήθως μπορεί η βρομιά να μην είναι ορατή στο ύφασμα όμως βρίσκεται εκεί και είναι τροφή για ακάρεα και παθογόνα βακτήρια. Πολύ σημαντική είναι και η απολύμανση με ειδικό μηχάνημα που εφαρμόζει σε μορφή νέφους προϊόν που σκοτώνει τα μικρόβια!

Καθαρισμός μοκέτας με το σύστημα χαμηλής υγρασίας [ taski ] και αναρρόφηση

Καθαρισμός σαλονιού με χαμηλή υγρασία αφρού taski και αναρρόφηση

Eνα παλιό στρώμα με λεκέδες.Καθαρισμός Στρώματος

Καθαρισμός ΚαρεκλώνΚαθαρισμός ΚαναπέΕίμαστε δίπλα σας!

Η εταιρεία μας είναι δίπλα σας για να καλύψει μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών. Ζητήστε την πρόταση μας δωρεάν.