Καθαρισμός, Εξαφάνιση Μούχλας & Υγρασίας

Πού βρίσκεται συνήθως η μούχλα;
Η μούχλα μπορεί να εμφανιστεί παντού αρκεί να υπάρχει ζέστη και υγρασία. Συνήθως βρίσκεται σε σκοτεινά απομονωμένα μέρη ή κοντά σε νερό. Στα σπίτια βρίσκεται συνήθως σε υπόγεια, κουζίνες, μπάνια και σε τοίχους με σπασμένες σωλήνες νερού.
Γιατί η μούχλα είναι κακή για την υγεία;
Η μαύρη μούχλα μπορεί να είναι τοξική, ενώ δεν μολύνει μόνο τις επιφάνειες όπως οι περισσότεροι νομίζουμε αλλά και τον αέρα που αναπνέουμε, παρόλο που οι ερευνητές ακόμη λογομαχούν για τον εάν η μούχλα πρέπει να κατηγορηθεί για σοβαρές ασθένειες. Οι ασθένειες που προκαλεί η μούχλα όπως θα δείτε παρακάτω είναι πολλές.
Αλλεργίες
Αυτή είναι η πιο συνηθισμένη αντίδραση στη μούχλα ενώ τα συμπτώματά της μπορεί να ποικίλουν από άνθρωπο σε άνθρωπο και μοιάζουν με τα συμπτώματα της αλλεργίας στη γύρη όπως μύτη που τρέχει, φτέρνισμα, εξανθήματα ή κόκκινα μάτια με έντονο κνησμό.
Κρίσεις άσθματος
Η μούχλα προκαλεί κρίσεις άσθματος σε ανθρώπους που πάσχουν από άσθμα ενώ η συχνότητά τους εξαρτάται από την έκταση της μούχλας.
Άλλες ασθένειες
Παρόλο που ακόμη δεν είναι αποδεδειγμένο, η μούχλα έχει κατηγορηθεί για πολλές ασθένειες και θεωρείται σοβαρή απειλή για την υγεία μας. Πονοκέφαλοι, απώλεια μνήμης, ζαλάδα, ναυτία, κόπωση, μέχρι καρκίνο, είναι μόνο μερικές από τις ασθένειες που έχουν καταγραφεί σε σπίτια με έντονο πρόβλημα μούχλας. Μπορεί ακόμη να προκαλέσει μολύνσεις του πνεύμονα σε ανθρώπους με χαμηλό ανοσοποιητικό σύστημα.
ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ Η ΜΟΝΩΣΗ ΟΧΙ ΥΓΡΑΣΙΑ.
Το υλικό καθαρισμού (Bioni Clean) θα ψεκαστεί σε όλη την επιφάνεια και θα αφαιρέσει όλα τα λεγόμενα σπορίδια. Μετά από 20 λεπτά η δράση θα συνεχιστεί και θα καθαρίσει και τα βακτήρια. Για καλύτερα αποτελέσματα ο ψεκασμός θα γίνει δύο φορές.

΄Μούχλα στον τοίχο
΄Βιολογικά καθαριστικά

Είμαστε δίπλα σας!

Η εταιρεία μας είναι δίπλα σας για να καλύψει μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών. Ζητήστε την πρόταση μας δωρεάν.