Καθαρισμός & Μηνιαία Συντήρηση

Γραφεία, Καταστήματα, Εμπορικά Κέντρα


Για τη συντήρηση και τον καθαρισμό σε αυτούς τους χώρους διαθέτουμε τα κατάλληλα εργαλεία και μηχανήματα. Εφαρμόζουμε σύγχρονες μεθόδους που περιλαμβάνουν αυστηρό καθαρισμό που τηρείται αυστηρά από το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας. Η Clean Service με την πολύχρονη εμπειρία της μπορεί να δημιουργήσει ένα πρόγραμμα σε μηνιαία βάση που να προσαρμόζεται στις δικές σας ανάγκες. Φροντίζουμε για νέες εφαρμογές υλικών & μεθόδους καθαρισμού. Χρησιμοποιούμε Οικολογικά Προϊόντα & ενδιαφερόμαστε να υπάρχει μια μόνιμη φρεσκάδα στο χώρο σας. Φροντίζουμε τον χώρο σας να είναι πάντα καθαρός & προσεγμένος.

Μηνιαία συντήρηση

Καλέστε σήμερα κιόλας το συνεργείο καθαρισμού και μαζί τους βρείτε τις ανάγκες του γραφείου σας. Αναμφισβήτητα, μετά θα αναρωτιέστε τί κάνατε τόσο καιρό χωρίς αυτούς. Πολλές φορές εταιρείες, ειδικά οι πιο μικρές σε μέγεθος, δεν δίνουν την απαραίτητη σημασία στην εμφάνιση και καθαριότητα των χώρων τους. Ωστόσο, όπως και στο σπίτι μας, ο χώρος εργασίας απαιτεί εξίσου την ίδια επιμέλεια ως προς την καθαριότητα ώστε να δείχνει όμορφο για τους εργαζομένους και τους επισκέπτες της επιχείρησης μας. Παρόλα αυτά η καθαριότητα των εργασιακών χώρων αμελείται.

Εργασίες καθαρισμού σε επαγγελματικούς χώρους.


Οι πάγιοι καθαρισμοί συνηθίζουν να λαμβάνουν χώρα σε εβδομαδιαία βάση, η συχνοτητα εντός της εβδομάδας εξαρτάται από της απαιτήσεις σας και το μέγεθος του χώρου σας.

Πλέων λόγο πανδημίας αλλάζουν η συνθήκες εργασίας εφαρμόζοντας αντί-μικροβιακά και αντισηπτικά προϊόντα πιο εντατικά. Τώρα είναι η πιο κατάλληλη εποχή να τηρήσουμε όλους τους κανόνες υγιεινής στην καθημερινή συντήρηση του χώρου μας.

Κανόνες που πρέπει να εφαρμοστούν
Χρησιμοποιείται διαφορετικό χρώμα πανιών (μικροϊνών) ανάλογα την χρήση τους
Ο κανόνας αυτός μας προστατεύει από τη διασπορά των μικροβίων.
Πχ Τα πανιά καθαρισμού των wc έχουν κόκκινο χρώμα πάντα και συνοδεύονται με αντί-μικροβιακά προϊόντα όπου παραμένουν εντός της τουαλέτας.
ΔΕΝ μεταφέρονται πάνω στο καρότσι καθαρισμού τα πανιά που είναι για τις τουαλέτες.Επιπλέων κάθε wc έχει και ξεχωριστό πανί καθαρισμού.
Για επιφάνειες γραφείων χρησιμοποιούνται πανιά χρώματος μπλε και μαζί με αυτά κουβαδακι και ειδικό υγρό καθαρισμού.
-Το προσωπικό μας γνωρίζει να κάνει χρήση όλων των υλικών καθώς και να αποφεύγει τη διασπορά των μικροβίων.
-Η εταιρία μας έχει χρόνια εμπειρία στην Σουηδία και στην Ευρώπη
-Τα υλικά να καθαρίζονται με χλώριο η με αντί-μικροβιακό μετά από κάθε χρήση.
Ένα πρόγραμα από τον επόπτη καθαρισμού βγαίνει σε μηνιαία βαση
Στον αποθηκευτικό χώρο είναι αναρτημένο το προγραμμα καθαρισμου
Γίνεται έλεγχος εφαρμογής του καθαρισμού και ο χρόνος εργαζόμενου όπως και η διάθεση των υλικών κλπ
Υγεία εργαζόμενου
Eργαζόμενος συντήρησης γραφείων έλεγχοι τη θερμοκρασία του καθημερινά
Εισέρχεται με ώρες που δεν υπάρχουν επί το πλείστων εργαζόμενοι και φορά γάντια μιας χρήσεις απολυμάνει τις επιφάνειες των γραφείων
Ένα ενδεικτικό πρόγραμμα παραθέτουμε σε κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Καθαρισμός Γραφείου Καθαρισμός Γραφείου Καθαρισμός Γραφείου

Είμαστε δίπλα σας!

Η εταιρεία μας είναι δίπλα σας για να καλύψει μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών. Ζητήστε την πρόταση μας δωρεάν.